HEJE!

Sitter i bibblan på park/mönsterås gymnasiet. Väntar på att bussen hem ska gå,men den kommer inte först 15.40. Hade ganska soft dag i skolan idag,2 lektioner, Näringslära och idrott. På idrotten åkte vi skridskor,himla kuligt. Träffade min älskling Mönsterås senare,de va mycke mysigt(: Sen träffade jag Anso också och de va också jätte roligt! Jag och Anso kom på att de finns väldigt falska människor runt omkring oss,inte så roligt. Men men,sånt man får leva med! Idag ska jag nog vara ute med Anso och gänget,vi kommer väl sitta vid bhp som vanligt:P haha,vi har inget liv i Finsjö eller Fliseryd. Älskling ska också vara med (:
Nu ska jag och anso gå och bajsa!
Puss!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Hej :)

Ursäkta för att jag skickar detta "skit" till dig, men vill bara tala om att jag har en designutlottning i min blogg just nu, kika in här; http://mammajessica.webblogg.se/2009/november/utlottning-bloggdesign.html om du är intresserad..

2009-11-16 @ 15:16:41
URL: http://mammajessica.webblogg.se/
Postat av: Anso

Joo taack märker det,här gör man allt för att man ska kunna bygga upp vänskapen igen men va får man för der jo bara massa skit snacka bakom min rygg.:/

Malin du betyder så mkt du får ta och bli frisk nu så vi kan hitta på ngt hjärtat<3

älskar dig<3

2009-11-20 @ 10:10:27
URL: http://mertobloggen.se/sufiee

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0